O nama

Nudimo izvrsnu ponudu specijaliteta od ribe. FISH FOOD je otovren sa idejom da svim Novljanima i njihovim gostima ponudimo riblje specijalitete po povoljnim cijenama. Naša najveća prednost je KVALITET namirnica čiji smo mi direktni dobavljači.

U ponudi imamo riblje specijalitete na razne načine od sendviča, tortilja, pečene ribe, salata i još mnogo toga. Uveli smo i dostavu naše ponude na teritoriji opštine Herceg Novi.

Očekujemo Vas u našem Fish Food-u, svakog dana od 08:00 do 22:00, a na Vama je da dobro pripremite sva čula, jer smo sigurni da ćete uživati u našim specijalitetima.

Pogledajte meni

Dostava

Radno vrijeme dostave je od 12:00 do 20:00 časova svakog dana. Za dostavu van navedenog vremena potrebno je naručiti 2 sata ranije. Od Sutorine do Zelenike cijena dostave za porudžbinu do 10 € je 1 €, a dostava iznad 10 € je besplatna. Dostava za područije rivijere (od Kumbora do Kamenara) u visini iznad 20 € je besplatna, a ispod te vrijednosti se naplaćuje 3€.

Ketering

Za veše svečanosti pripremamo: brodete, supe, čorbe, pašte, rižote, riblje salate, ribu sa grila, lignje, riblje paštete i još mnogo toga. Pozovite nas, iznesite nam svoju ideje i želje šta biste voleli da imate na jelovniku za taj dan.